horgászverseny

2018.07.15. 18:00

Négykilós hal is akadt

Horgászversenyt rendezett szombaton a Szekszárdi Közalkalmazotti Horgászegyesület.

Gyuricza Mihály, fotó: Mártonfai Dénes

Joó Lászlótól, az egyesület titkárától megtudtuk, hogy huszonhatan mérették meg magukat a Sötétvölgyi-tavon: 22 felnőtt férfi, kettő hölgy és két gyermekversenyző. Összesen tizennyolcan fogtak halat.

A zsákmány jórészt pontyból állt, de akadt kárász, dévér és törpeharcsa is. A 15 ponty összesen 31130 grammot nyomott, az átlagsúly meghaladta a kettő kilót, a legnagyobb megközelítette a négy kilót. Az összes kifogott hal 38316 gramm volt.

A felnőttek között Bálint András lett az első, 9080 grammal, a zsákmánya három pontyból, kárászból és dévérből állt. Jutalma egy kisplasztika, oklevél és 15 ezer forintos ajándékutalvány lett.

Nagy Miklós végzett a második helyen, 4700 grammal, harmadik pedig Balogh István 3860 grammal.

Két hölgy indult a versenyen, Bognár Tünde lett az első.

Gyermek kategóriában Szegedi Viktória győzött 780 grammal, testvére, Szegedi Nóra pedig 480 grammal a második helyen végzett. A helyezettek érmet, oklevelet és különböző összegű ajándékutalványt kaptak, ez utóbbiakat a szekszárdi Balogh-féle horgászbolt váltja be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában