lezárt akta

2021.03.14. 12:11

Táskaszám lopta a szerszámot a szekszárdi hipermarketből

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy bogyiszlói férfival szemben folytattak, aki több alkalommal is szerszámokat lopott az egyik szekszárdi hipermarketből.

TEOL

Fotó: police.hu

Az egyik helyi üzlet képviselője tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, aki a boltból ez év január 8-án ellopott több szerszámgépet is oly módon, hogy azokat dobozaikból kipakolta és a hátizsákjába rakta, majd fizetés nélkül távozott.

Néhány nappal később újra megjelent az üzletben ugyanaz a személy, de ekkor a biztonsági személyzet már felismerte őt. A férfi ekkor is bepakolta a szerszámgépet a táskájába, majd fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági őrök feltartóztatták. Az elkövetőt a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki lopás elkövetése miatt.

Fotó: police.hu

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a 48 éves bogyiszlói férfi három alkalommal lopott a boltból néhány nap alatt, így őt a rendőrök egyrendbeli folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsították meg. A férfi lakásán tartott kutatás során az ellopott gépek egy részét lefoglalták.

A szekszárdi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket a napokban befejezték és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában