TEOL.hu

2022.01.24. 07:00

A 2021-es esztendő legolvasottabb cikkei portálunkon

Balesetek, celeb-titkok, tragédiák és a koronavírus. Témák, amelyek a leginkább foglalkoztatták olvasóinkat a 2021-es évben - és persze a korábbi esztendőkben is.

TEOL.hu

Szekszárd belvárosában mentőt és rendőrt kellett hívni egy utcán fetrengő férfihez 2021 februárjában (Fotó: Teol.hu)

Már csak ilyenek vagyunk, mi emberek. Kíváncsiak, aggódók, együttérzők. E jellemrajzot erősíti a TEOL.hu olvasottsági adatait összegző statisztika, amely hétről hétre, napról napra megmutatja, milyen cikkekre kattintottak a legtöbben hírportálunkon. A következő napokban ezeket az írásokat elevenítjük fel havi bontásban, és tárjuk olvasóink elé négy részben, negyedéves bontásban. Érdemes velünk tartani erre a különleges időutazásra! Vissza, 2021-be.

Az elmúlt év januárjának legfelkapottabb cikke a 6-os számú főút Szekszárd és Tolna közötti szakasza mellett gazdátlanul hagyott autó története. Az év első hónapjának sztoriját jóval többen böngészték a TEOL.hu oldalon, mint a mohácsi rendőrkapitány tragikus balesetéről szóló szomorú híradást. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára dr. Kovács Klára bátaszéki háziorvosnak az újévben is folytatódó Covid-naplója, illetve annak legfrissebb bejegyzése került.

Hosszú ideig állt a főút mellett ez az autó, amelyből szép lassan mindent kiloptak, ami mozdítható volt (Fotó: TN)

Olvasóink az esztendő legrövidebb hónapjában, februárban is szorgalmasan böngészték portálunkat. Ezt mi sem jelzi jobban, minthogy 28 nap alatt több mint 2,5 millió oldalmegtekintést regisztráltunk a TEOL.hu oldalon. A hónap legolvasottabb írása - némi meglepetésre - a fák metszéséről szóló cikkünk volt. Februárban a második helyre egy kék hír, mégpedig a megyeszékhely belvárosában a földön fetrengő férfiről szóló beszámoló kívánkozott, a harmadik legtöbbet kattintott írás pedig az ötven évnyi gyógyítás után nyugdíjba vonult dr. Vastag Oszkár szemész főorvosról szóló portré lett.

A frászt hozták ránk a tudósok, akik hátborzongató hangokat fogtak az űrből (Forrás: NASA)

2021 márciusában tovább emelkedtek a látogatottsági mutatók, és már 3 millió feletti oldalmegtekintést konstatálhattunk. A legolvasottabb cikkek sorában ezúttal a bulvár hírek taroltak: a hónap és az első negyedév legtöbbet kattintott írása arról szól, hogy tudósok bejelentették: hátborzongató jeleket fogtak az űrből. Az ország (fele) az Exatlon című tévéműsor lázában égett, így nem volt meglepő, hogy a bajnok súlyos sérüléséről szóló cikk is sok olvasót hozott. Az már inkább váratlan volt, hogy a harmadik helyre Lékai-Kiss Ramóna futott be egy fájdalmas hírrel, a műsorvezetőt ugyanis meg kellett műteni. Szerencsére csak kisebb operációról volt szó - a bölcsességfogát kellett eltávolítani -, így a rajongók megnyugodhattak.

Nos, ez volt az elmúlt év első negyedévét felelevenítő összeállítás, de hamarosan jelentkezünk 2021 áprilisának, májusának és júniusának legolvasottabb írásaival is. Tartsanak akkor is a velünk!   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában