Teol.hu podcast

2024.05.24. 18:50

A gyermekosztályt támogatták a vadászok

A vadászat főszervezőjét, Fejes Lászlót, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Szepesi László

A gyermekosztály épülete közötti kis parkban tartott ünnepen adták át a készülékeket (a szerző fotója)

Még a múlt év vége felé, karácsony és szilveszter között, a többéves hagyománynak megfelelően, jótékonysági vadászat volt az ország 49 településén. Tolnában három helyről, Alsónyékről, Hőgyészről és Őcsényből indultak az erdőkbe a vadászok, s céljuk az volt, hogy a részvételi díjjal, adományaikkal a szekszárdi kórház gyermekosztályát segítsék

Szerdán ennek a vadászatnak igazi eredményét, nem a trófeákat, hanem az összejött összegből vásárolt gyógyító eszközöket adták át Szekszárdon a Tolna Vármegyei Balassa János Kórháznak.  

A helikopter leszállópálya és a gyermekosztály épülete közötti kis parkban tartott ünnepségen Szepesi László kérdezte a résztvevőket. Elsőként a vadászat főszervezőjét, Fejes Lászlót, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában