Teol.hu videó

2024.03.06. 14:18

Már az új Samsonite bőröndökbe tehetik érmeiket a Tarr KSC Szekszárd játékosai (Videóval)

Két méretben összesen hatvan darab vadonatúj bőrönddel gazdagodott a Tarr KSC Szekszárd női kosárlabdacsapata, köszönhetően a Samsonite Magyarországnak.

Berg Sándor

Nem mindennapi eseményen vettek részt a Tarr KSC Szekszárd játékosai szerdán, akik a Samsonite Magyarország szekszárdi – és egyben hazai – központjában vehették át vadonatúj bőröndjeiket.

Szabó Noémi szakmai és sportigazgató és Pataki Zoltán, a Samsonite Magyarország igazgatója
Szabó Noémi szakmai és sportigazgató és Pataki Zoltán, a Samsonite Magyarország igazgatója
Fotó: Makovics Kornél

–  Több évre visszamenőleg ápolunk kiváló kapcsolatot a Tarr KSC Szekszárddal, mi, mint Samsonite pedig elkötelezett támogatói vagyunk a helyi közösségeknek és a sportnak. A partnerségünk megkoronázása ez a különleges dizájnú termékcsalád, amit egyedileg a klub számára terveztünk – fogalmazott a sajtótájékoztatón Pataki Zoltán, a Samsonite Magyarország igazgatója.

A cég magyarországi központjának vezetője elárulta, a projekten harmincöt partnerük dolgozott, külön csoport foglalkozott a dizájnnal, míg a bőröndök kellékei közel nyolcezer (!) kilométert utaztak szerte a világban, míg Szekszárdra nem értek. Itt is készültek el a kiváló minőségű termékek, amiknek, mint azt Pataki Zoltán elmondta, meglátása szerint méltó viselői lesznek a Tarr KSC játékosai és a stábtagok.

– Azt kívánom, hogy viseljétek, hordjátok sokáig a bőröndöket, és mindig, amikor elhozzátok az első helyért járó trófeát, ebbe rakjátok majd bele – intézte a játékosok felé kérését az igazgató. 

A Tarr KSC Szekszárd képviseletében Szabó Noémi erre reflektálva hangsúlyozta, igyekeznek már idén is trófeáért küzdeni. Erre a bajnokságban van esélyük, aminek alapszakaszából még két fontos mérkőzésük van hátra: szombaton ahhoz a Sopron Baskethez utaznak, amely ellen paprikás hangulatú mérkőzésen búcsúztak a Magyar Kupától, majd március 23-án a veretlenül listavezető DVTK-t látják vendégül. Hozzátette, reméli, jó doppingszer lesz a lányoknak, hogy ilyen csodálatos bőröndökhöz juthattak hozzá.

A klub szakmai és sportigazgató a partnerséggel kapcsolatban elmondta, öröm számukra, hogy évről évre erősödik a kapcsolat az egyesület és a Samsonite Magyarország között, ami a tao támogatás mellett termékekben is megmutatkozik.

A sajtótájékoztató második felében betekintést nyerhetett a csapat a szekszárdi gyárban folyó munkálatokba, és megnézhették, hogyan áll össze a legapróbb elemektől kezdve a legújabb Tarr KSC Szekszárd bőrönd. Horváth Bernadett, a csapat válogatott irányítója pedig saját kezűleg segédkezett a termék egyik munkafázisában.

Az kijelenthető, ha a Sopron és a Diósgyőr ellen is olyan precízen dobja majd a triplákat, mint ahogy a gyárban tekerte be a csavarokat, rajta nem múlnak majd a KSC győzelmei...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!