Tarka fotópályázat

2017.07.31. 17:24

Több száz képet küldtek a versenyre

Ebben az évben 41 fotós összesen 341 képet küldött a Tarka fotópályázatra. A háromtagú zsűri már megkapta értékelésre a fotókat, melyek közül három alkotás részesül díjazásban.

Hargitai Éva

Lejárt az idei, azaz XV. Tarka fotópályázat beadási határideje. Kirchné Máté Réka tájékoztatása szerint a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ által kiírt megmérettetésre ebben az évben 41 fotós összesen 341 képet küldött. A háromtagú zsűri – Szabó Béla fotóművész, dr. Füller Imre, a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének ügyvezető igazgatója, Kirchné Máté Réka, a Bonyhádi Fotóklub alapítója – már megkapta értékelésre a fotókat, melyek közül három alkotás részesül díjazásban, illetve a szakmai zsűri odaítéli a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének, a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesületének, valamint a Magyar Bivalytenyésztők Egyesületének a különdíját. Az ítészek döntése alapján legjobbnak bizonyult képeket a Vörösmarty művelődési központban tekinthetik majd meg az érdeklődők az augusztus 12-én megnyíló – de 11-én már látogatható – kiállítás keretében egészen augusztus 25-ig. A látogatásra hétfőn 11–18 óráig, keddtől péntekig 9–16 óráig, valamint augusztus 11-én és 12-én 10–18 óráig lesz mód.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában