Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Opra Rebeka
19, Zalakomár

– A nagykanizsai Zsigmondy Szakképző Iskolába járok – mesélte Rebeka. – Az érettségi után maradtam közszolgálati ügyintéző technikusnak tanulok, mellette nyelvvizsgára készülök. Szeptemberben tovább folytatnám a tanulmányaimat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ami már régóta az álmom.
Jelenleg a párommal élek, de két rosszcsont csivava és egy nyuszi nyüzsgését is élvezhetem. A versenyre a nagymamám biztatására jelentkeztem. Nem az a célom, hogy megnyerjem ezt a versenyt, hanem az, hogy jól érezzem magam, tapasztalatot szerezzek és a mamámat végtelenül boldoggá tegyem ezzel. Ha pedig ez megvan mégiscsak nyertem.

A 162 cm magas Rebeka a Szűz jegyében született. Szereti a hamburgert, a zöld teát és a Road dalait. Kedvenc parfüme a Tom Tailor.