Labdarúgás

2023.06.28. 18:34

Két méter magas középső védőt igazolt Szegedről a Paksi FC

Bejelentette hatodik nyári szerzeményét a Paksi FC: Temesvári Attila az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémiától érkezett.

Teol.hu

Temesvári Attilával igencsak megmagasodik a paksi védelem

Eléggé nagyot kell ugrani ahhoz, hogy valaki elfejelje a labdát Temesvári Attila elől, hiszen, mint azt a paksi klub hivatalos internetes oldala is kiemeli: a 23 éves futballista két méter magasra nőtt. 

Temesvári a Vasasnál indította karrierjét, majd 2014-ben a Honvéd utánpótlásában folytatta, ezt követően megfordult Tiszakécskén, Győrben, és most a Tisza-partról – ahol két évet töltött – érkezik Paksra. Az NB I-ben még nem sikerült bemutatkoznia, de kilencvennégy másodosztályú találkozót jegyez, továbbá U17-től rendre a korosztályos utánpótlás-válogatottakat erősítette – írta a honlap. 

„Nagyon örültem a Paks megkeresésének, és így a lehetőségeim között nem is hezitáltam sokáig. Magabiztosan és bizakodóan jöttem, már alig várom, hogy belevessem magam az itt folyó munkába. Célom, hogy mihamarabb bemutatkozhassak az NB I-ben, majd szeretnék egy stabil helyet kiharcolni magamnak a csapatban, és segíteni a klubot a minél jobb eredmények elérésében” – fogalmazott a szerződés aláírását követően Temesvári.

A 2023-as nyári átigazolási szezonban öt érkezőt jelentett be a Paksi FC: Hegedűs János és Silye Erik az NB II-be kiesett Vasastól, Mezei Szabolcs az NB I-be feljutó MTK Budapesttől, Kovács Krisztián a második ligás Győri ETO-től, Beke Péter pedig a szintén másodosztályú Budafoktól érkezett. Kölcsönszerződése lejárta után ismét a Paksi FC-ben játszik majd Szabó Bálint. 

A másfél hete edzésbe álló paksiak múlt szombaton Faddon játszottak gálameccset, most szombaton pedig már az első hivatalos felkészülési mérkőzésüket is lejátsszák, mégpedig a Vasas ellen, Pakson, a Fehérvári úton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!