Asztrológia

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Előfordulhat, hogy valaki próbára teszi a türelmedet, sőt azt érzed, mindent elkövet, hogy akadályozzon valamiben. Lehet, hogy ez így is van, és az illető szándékai nem teljesen jóindulatúak. A legjobb módszer, ha ignorálod őt, egyszerűen levegőnek nézed.

HALAK

HALAK

A leginkább misztikus jegy a Halak, így te mindig is érezhetted, hogy van egy áldásos erő, mely elkísér az életed során. Ennek pünkösd hétfőn is megtapasztalhatod a jelét, ha elég nyitott vagy, és odafigyelsz a körülötted működő energiákra.

KOS

KOS

Pünkösd hétfőn nemcsak a hét kezdődik, hanem az Ikrek hava is, amely sok új impulzust hoz számodra. Egyáltalán nem bánod, ha picit pörgősebbek a napjaid. Érdemes társaságban töltened az időt a barátokkal vagy a családdal.

BIKA

BIKA

A Nap kilép a Bika jegyéből, amely miatt érezhetsz átmenetileg egy kis enerváltságot. Ám ez csak múló rossz érzés, amit hamar elfúj a szél. Igazán csodásnak ígérkezik a délutánod, sokan keresik a társaságodat, kérik a tanácsaidat.

IKREK

IKREK

Pünkösd hétfőn a Nap az Ikrekbe lép, és elkezdődik a te hónapod, egyúttal közeleg a születésnapod is! Ez nagyszerű lehetőség, hogy olyan terveket fogalmazz meg, amiket eddig nem mertél. Óriási energiák segítenek ebben. Érdemes lehet az ötleteidről a barátoknak, a családnak is mesélni.

RÁK

RÁK

A Hold pünkösd hétfőn is a vidám Mérlegben jár, és nagyon kedvező hatással van rád: jókedvet, szépséget hoz a napodba. Most bármibe is kezdesz, azt gördülékenyen és simán teszed. Arra viszont figyelj, hogy ne menj bele elméleti vitákba.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Bármennyire is ügyesen tudod meggyőzni a környezetedet, most mégsem kellene ráerőltetni semmit sem a többiekre. Meghozottál egy döntést, amit nagylelkűen ajánlj fel mindenkinek, de nyomást nem szabad helyezni rájuk ennek érdekében.

SZŰZ

SZŰZ

Pünkösd hétfőn a Nap a változékony Ikrek jegyébe lép, és izgalmat hoz az életedbe. Akár ma is történhet valami váratlan, ami ugyanakkor pozitív és vicces is. Egy ismerősről pedig nagyon érdekes híreket hallasz, amelyek megragadják a fantáziádat.

MÉRLEG

MÉRLEG

Pünkösd hétfőn igazán átjárja minden porcikádat a vidámság és a pozitív energia, amit arra használhatsz fel, amire csak akarod.