2021. legolvasottabb cikkei (4.)

2022.02.21. 11:30

Fiait gyászolta a kis Tolna megyei település

Balesetek, celeb-titkok, tragédiák és a koronavírus. Témák, amelyek a leginkább foglalkoztatták olvasóinkat a 2021-es évben. Sorozatunk negyedik, befejező részét közöljük.

TEOL.hu

Közlekedési baleset áldozataira emlékeztek Gyulajon (Fotó: M. D.)

Már csak ilyenek vagyunk, mi emberek. Kíváncsiak, aggódók, együttérzők. E jellemrajzot erősíti a TEOL.hu olvasottsági adatait összegző statisztika, amely hétről hétre, napról napra megmutatja, milyen cikkekre kattintottak a legtöbben hírportálunkon. A következő napokban ezeket az írásokat elevenítjük fel havi bontásban, és tárjuk olvasóink elé négy részben, negyedéves bontásban. Érdemes velünk tartani erre a különleges időutazásra! Vissza, 2021-be.

Sorozatunk záró részét az októberi hónappal indítjuk, melynek három legolvasottabb írása a szeptember utolsó napján történt tragikus baleset eseményeit dolgozza fel. Fekete napként vonul be az a csütörtök a Tolna megyei település történetébe, amikor három gyulaji fiatalember veszítette életét a helyszínen egy frontális karambolban. A teljesen összeroncsolódott autóból két súlyos sérültet szabadítottak ki a tűzoltók, akik közül az egyik férfi egy héttel később, a kórházban halt bele sérüléseibe. A községben megemlékezést tartottak, a felfoghatatlan tragédia negyedik áldozatának édesapja pedig nyilatkozott is a TV2 Tényeknek.

Sajnos a november sem múlott el emberéletet követelő baleset nélkül. A hónap legtöbbet kattintott cikke a Pörbölyön történt gázolásról tudósít, amelyben egy helyi férfi veszítette életét. Szintén felkavaró volt annak a kapospulai nőnek a története, akit eltűnése miatt kerestek a rendőrök, ám végül halva találták meg az egyik dombóvári temető mellett. Emberéletet ugyan nem követelt, de nagy ijedtséget és jelentős anyagi kárt okozott a tamási fürdő tetőszerkezetén november elsején keletkezett tűz, melyet hat település mintegy 40 tűzoltójának több órányi megfeszített munkával sikerült megfékezniük.

A termálfürdőnél negyven tűzoltó dolgozott (Fotó: Mártonfai D.)

Az előbbiekhez képest a december csendesen telt megyénkben. A legtöbbet kattintott megyei cikk dr. Kovács Klára bátaszéki háziorvos Covid-naplójának aktuális része volt, amely többek között a vírus- és oltástagadók „megtéréséről” számol be. A hónap legolvasottabb írása egy országos bulvár hír volt, amely Damu Roland végrendeletébe enged bepillantást. Érdekes, hogy a néhai sorozatszínész temetésének körülményeit többen böngészték, mint a Miklós napján 78 éves korában elhunyt Kóbor Jánossal kapcsolatos híreket. Az Omega zenekar bátaszéki gyökerekkel rendelkező frontemberének haláláról itt, végakaratáról ebben a cikkben írtunk, de természetesen beszámoltunk az emlékére rendezett gyászmiséről és megszólaltattuk Tolna megyei barátait, tisztelőit is.

Kóbor János együtt az Omegával, rendszeresen felkereste Szekszárdon Eszterbauer Jánost (Fotó: Mártonfai Dénes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában