Böde István meglőtte a 700. gólját, újra válogatott meccs volt Szekszárdon – november

Lassan itt az év vége, itt a számvetés ideje. Olvasóink megszokhatták már, hogy évek óta mi is visszapillantunk az esztendő vármegyei történéseire. Most sem teszünk másként, visszaemlékezésünket 2023 novemberével folytatjuk.

Teol.hu

Böde István (jobbról) komoly mérföldkőhöz érkezett pályafutásában

Fotó: Molnár Gyula

Labdarúgás Nagy meccsen búcsúzott a Mol Magyar Kupától az FC Dunaföldvár, amely a legjobb tizenhat közé kerülésért vívott csatában 1–0-ra maradt alul az NB II-es bajnokságban listavezető Nyíregyháza Spartacussal szemben. Varga Balázs gárdája egyedüli tolnai csapatként (a Paksi FC-t nem ide számítva) négy fordulót is megért, az Ócsárdot 8–0-ra, a Nagyatádot 7–0-ra, a Gödöllőt 2–1-re verte. >>>Részletek!

Labdarúgás Visszalépett a vármegyei focibajnokság 2023/2024-es küzdelmeitől a Felsőnána SE, amely 41 év után 2020-ban tért vissza a foci vérkeringésébe. Most 3 győzelem, 2 döntetlen és 66 vereség után jelentették be, hogy vége – nem tudjuk, hogy a döntés végleges-e vagy átmeneti...

Cselgáncs Pupp Réka ötödik helyen végzett a Franciaországban rendezett Európa-bajnokságon. Az Atomerőmű SE 52 kilogrammos klasszisa a harmadik helyért a brit Chelsie Gillesszel csapott össze, s bár egy vazarival vezetett, ellenfele végül ippont érő dobást mutatott be rajta. >>>Részletek!

Karate Remekül szerepelt a Belgiumban megrendezett Wado-Kai Európa-bajnokságon a Bátaszék SE, amely a Liége-ben rendezett kontinensversenyen öt aranyat, hét ezüstöt és hat bronzot zsebelhetett be. >>>Részletek!

Darts Harmadik helyen végzett, azaz bronzérmet nyert a II. osztályú csapatbajnokságban az Alisca Darts. A szekszárdi klub a debreceni Arany Bikák elleni 9–2-es sikerrel nyitott, aztán 9–7-re kikapott a Szomszéd DSE-től. A bronzmeccsen 9–2-re nyertek a Phoenix DSE ellen. >>>Részletek!

Labdarúgás Megszerezte 700. bajnoki gólját a madocsai mesterlövész, Böde István, aki az őcsényiek ellen 9–0-ra megnyert bajnokin hatszor talált a kapuba, a harmadik gólja pályafutása 700. találata volt! >>>Részletek!

Kosárlabda Megtört a jég, hét vereség után megszerezte első bajnoki győzelmét a 2023/2024-es idényben az Atomerőmű SE. A paksiak Zalaegerszegen győztek 92–86-ra, a 25 pontig jutó Mario Ihring és a 24 ponttal záró Kassim Nicholson vezérletével. >>>Részletek!

Kézilabda Két győzelemmel tért vissza a magyar ifjúsági leányválogatott Szekszárdra. Huszonöt év után játszottak válogatott meccset a sportcsarnokban, s Bohus Bea csapata előbb 28–25-re, majd 40–22-re nyert a románok korosztályos csapata ellen. >>>Részletek!

Női labdarúgás Története legjobb szezonját produkálta a Szekszárdi WFC az NB I-es női bajnokságban, amelynek őszi idénye végén 3 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel áll, alaposan javítva az egy évvel korábbi 1 győzelmet, 1 döntetlent és 10 vereséget számláló mérlegén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!